Termeni și condiții

In cazul in care preturile, stocurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza noastra de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivelor produse. In concluzie, toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile prezentate pe site, nu reprezinta o obligatie contractuala din partea S.C. ALARM SERVICE '96 IMPEX SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Returnare produse

Consumatorul ( persoana fizica ) are dreptul sa returneze produsele conform prevederilor prezentei legi in vigoare, tot acesta urmand sa suporte toate costurile directe legate de returnarea produselor.

ALARM SERVICE '96 IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor, daca nu se prezinta in starea initiala in care a fost trimis ( ex: produs in stare perfecta de functionare, ambalaj original cu toate accesoriile, documente insotitoare ), fara sa fi suferit deteriorari datorate unei folosiri necorespunzatoare ( ex: lovituri, zgarieturi, ciobiri, etc. )!

Atentie: Legea se referă la aceste drepturi exclusiv pentru contractele încheiate la distanţă sau pentru contractele încheiate în afara spaţiilor comerciale, dreptul de retur nu se mai aplica in cazul in care clientul a achizitionat produsele direct de la unul din magazinele noastre!

Citeste mai mult: adev.ro/n7pz2k

Forta majora

Forta majora este orice eveniment imprevizibil, absolut inevitabil si exclude in intregime angajarea raspunderii ambelor parti pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca a fost cauza exclusiva a prejudiciului.

Informatii privind DEEE si EEE:

” (1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat şi să informeze cumpărătorul despre această posibilitate înainte de achiziţionarea produsului.”

Numarul de Inregistrare privind introducerea pe piata a echipamentelor electrice si electronice este: RO-2016-06-EEE-0671-IV